tiistai 10. helmikuuta 2015

Aurinko paistaa ja kisahammasta alkaa kolottaa ;)

Wanda ja Woody helmikuun keväthangilla

Auringon paistetta on tänä talvena kaivattukin. Työn puolesta olen marraskuusta asti ollut valoisat ajat sisällä lähes poikkeuksetta ja lenkeille on koirien kanssa päästy aina vasta pilkko pimeällä. Kyllä oli melkoinen piristysruiske kun aurinko viimein eksyi meidänkin lenkkiajoillemme! Jotenkin tuntuu, että jopa nuo koirat ovat pirteämpiä lenkeillä valoisaan aikaan?
 

Vauhdin hurmaa hangessa :)
 Kevätaurinko jotenkin myös aina minussa herättää sen pienen kisaajaihmisen ;) Sitä ehkä ymmärtää miten lyhyt matka tästä onkaan kesään ja sitä kautta vilkkaimpaan koekauteen. Tänä vuonna tuo pieni kisaajaihminen ampui vain ehkä hieman ylikin, sillä piti ihan sitten samantien ilmotella koiria jo ihan kisoihin asti, jotta ei pääse laiskottelemaan keväällä tai unohdu tuossa parin viikon ulkomaanmatkan huumassa ;) Ihan näin aktiivinen en kyllä aiemmin ole ollut. Ehkä taustalla jyskyttää myös tieto uusiutuvista TOKO-säännöistä, jotka astuvat voimaan elokuussa. Mielelläni näkisin, että Woody ei voittajassa uusilla säännöillä kisaisi vaan pääsisi siellä suoraan sinne ylimpään luokkaan, samoin mielelläni näkisin JOS joskus Giaran kanssa vielä haluan kisata, että se kisaisi sitten taas nimenomaan uusien sääntöjen voittajaluokassa.
 
No nyt on sitten ainakin tälle mietinnälle annettu mahdollisuus ja niin Woodille kuin Giarallekin on varattu ensimmäiset kisapaikat, tosin vasta toukokuulle koska en hallissa haluaisi kisata ;) Hyvissä ajoin ainakin ollaan liikkeellä ;) Samalla siinä kisahuumassa tuli sitten ilmoiteltua Woodia vähän agilitykisoihin sinne ja tänne, kun ajatuksena on ollut että tämän vuoden jälkeen en agilityä sen kanssa enää kisaa, niin on sitten otettava tästä vuodesta vissiin kaikki irti jos suunnitelmassani aion pysyä ;) Niin ja tästä ilmoittautumisten huumasta humaltuneena tuli sitten varattua Woodille aika myös uusintasilmäpeilaukseen, vaikka ei meillä mitään morsian suunnitelmia tällä hetkellä olekaan vaan kovasti jännätään miten Leilan kanssa käy ;) Onpahan sekin sitten ajan tasalla kun jossain vaiheessa tulee taas ajankohtaiseksi :)
 
Omistajaa naurattaa ;)
Sellaista on siis luvassa meidän koirien pään menoksi tälle keväälle. Toivottavasti etenkin Woodin kanssa saadaan tokohommat sellaiselle mallille, että toukokuussa kisataan ja ykköstulokseen olisi meillä mahdollisuus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti