sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Lomareissua, treeniä ja yhdet agikisat

Ron, Woody ja Giara valmiina reissuun!
 Heinäkuun loppupuolella suunnattiin Tytin kanssa perinteiselle kesäreissulle. Tällä kertaa pääsivät myös koirat matkaan Wandaa lukuunottamatta. Rinsessa sai jäädä Jarin kanssa kotosalle viettämään laatuaikaa ;) Ron osoittautui kyllä mallikelpoiseksi pieneksi koiran aluksi reissun aikana. Ihan sama missä oltiin, miten nukuttiin tai matkustettiin niin koirapoika osasi hienosti rauhoittua tarpeen vaatiessa ja hyvin se myös jaksoi temmeltää. Reipas kaveri jota ei hirvittänyt matkan aikana mitkään vastaan tulleet kommervenkit :) Reissun aikana saatiin myös kuntoon Ronin autoon tulemiset. Poikakoira oli alunperin vähän sitä mieltä, että autoon hän ei tahdo, kun kaikki kiva loppuu ja saattoi taustalla toki olla sitäkin, että pienempänä Ron voi hieman pahoin autossa. Loppureissusta pentunen loikkasi autoon samantien kun käsky kävi, toivottavasti sama meno jatkuu nyt kun Ron ja Tytti ovat jo kotiutuneet ;) 

Karavaanarit Tuurin kyläkaupalla
Reissun aikana ja nyt sen jälkeen ollaan sitten Woodin kanssa yritettyä raapia kasaan meidän TOKOn voittajaluokan uupuvia liikkeitä. Maanantaina kolkuttelee ovella piirimestaruustoko, joka on meidän viimeinen mahdollisuutemme saada se pääsylippu uusien sääntöjen EVL-luokkaan. Hieman olen skeptinen meidän mahdollisuuksista, kun kaukot eivät vieläkään ole valmiit 10 metrin matkalla, mutta täytyy pitää peukut pystyssä että muut liikkeet sujuvat kuten me ne nyt osataan :) Jos nyt ei onni ole matkassa mukana, niin sitten suosiolla jäädään TOKosta kisatauolle laittamaan uusien sääntöjen mukainen voittajaluokka kunnolla kuntoon ennenkuin kisataan. Nyt hieman liian keskeneräisinä on lähdetty onneamme koittamaan ;)

Maaliin tulossa :) (C) Mika Soini
Viime lauantaina käytiin taas agiltiykisoissa yhden radan verran humputtelemassa Woody-pojan kanssa. Kisat olivat oman rakkaan kotiseurani, Sievin kennelkerhon, ihka ensimmäiset viralliset agiltykisat ja suurin osa päivästähän siellä siis omalta osaltani kului työtehtävissä. Yksi kakkosten rata käytiin siis kuitenkin juoksemassa HYLsyn arvoisesti kun en jäänyt keppejä korjaamaan ;) Hieman taisi tänä kesänä harvinainen lämpö vaikuttaa ohjaajan askeliin, kun nyt jälkeenpäin videolta katselee. Nopeampaakin voisi liikkua ;) Alla kuitenkin teillekin hylsyrata videolla, kiitos Tiinalle kuvaamisesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti