sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Aika Makioita vieraita ;)

Ron 7kk

Aika Makia viikonloppu oli, kun saatiin pitkästä aikaa Aika Makia vieras meille ;) 

Ron 7kk

Hui kauhia, kun Ron poika oli kasvanut sitten viime näkemästä. Loppu kesästä Oulussa käydessäni oli siellä Tytillä vielä ihan selvästi pentukoira, mutta nythän tästä oli kasvanut jo ihan kiva pikkumiehen alku <3 Luonteeltaan kaveri oli ihan samanlainen kuin kaikilla kerroilla kun olen häntä nähnyt: reipas, leikkisä, erinomaisesti koirankieltä puhuva kaveri <3 Pientä mörköilyä oli Tytin kertoman mukaan sattunut joitakin isoja matalaäänisiä miehiä kohtaan, mutta meillä Ron otti kyllä kaikki viikonlopun vieraat avosylin vastaan ja tuli ihan samalla tavalla "kotiin" kuin muillakin vierailukerroilla :) 


Kolme valkeaa lenkkeilee...

Koska Ron oli jo saanut kokoa ihan kiitettävästi (on itseasiassa isäukkoaan korkeampi!) uskallettiin myös Wanda tutustuttaa kunnolla tähän nuoreen mieheen. Ihan turhaan olin jännittänyt, että ottaako Wanda kaverin avosylin vastaan sillä niin hyvin tulivat nämäkin juttuun että ei huolen häivää :) Ron osoitti ihanan luonteensa vanhan rouvankin kanssa. Woodin kanssa Ron haastoi leikkiä välistä vähän turhankin tiheään ja isäukko pariin kertaan pojankoltiaiselle matalalla äänellä kertoi, että nyt ei leikitä. Wanda sai sen sijaan kulkeä lenkillä ihan rauhassa omia menojaan. Ron hyvin luki vanhaa rouvaa, että se kaipaa hieman enemmän omaa tilaa kuin isäukko ;) Muutoinkin koirankieli oli Ronilla upeasti hallussa, kovin muistuttaa Woodya <3


Ihan liian nopeaa vaan menee nämä viikonloput ja millään ei ehdi tehd kaikkea mitä tahtoisi Ronin ja Tytin kanssa touhuta. Onneksi pian lähestyy Viekkaan Valkeen ekat pentrutreffit ja siellä päästäänkin sitten näkemään lähes koko pentukatras yhdessä koos kera vanhempiensa :)  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti