torstai 18. helmikuuta 2016

Ystävänpäivän agiliitoja

Ystävänpäivän kunniaksi kaahattiin hirmuisessa talvikelissä Woodin kanssa agilitailemaan Iisalmen ihanaan halliin. Tuomarina eka radalla toimi Hilpi Yli-Jaskari ja itse asiassa loputkin radat olivat hänen käsialaansa vaikka eri tuomari siellä loppupäivän tuomitsikin ratoja.
Eka juostiin agiradat. Niistä ensimmäisessä meno oli sangen mukavaa. Hieman tahkealta tuntui Woody tosin ja ihan sitä meidän huippuvauhtia ei ehkä edetty. Aikaa tosin ei tarvinnut sitten edes murehtia kun loppusuoralla rämäytettiin okseriin niin että koko este taisi lennellä ympäri hallia ;) Onneksi koira kunnossa ja maaliinkin päästiin kun okserin jälkeistä viimeistä hyppyä kolmannen kerran yritettiin suorittaa :D Harmittavasti kuvaajaan kännykän muistikortti temppuili siihen malliin, että videolle tuli vain pätkä radan alusta :/ Hyvä rata kuitenkin ja uskallettiin laittaa ohjauksiin uusia kikkoja, joita on treeneissä käyty läpi :) Keinukaan ei ollut ihan pahimmasta päästä :) Puhdasta nollaa siis tehtiin sinne tokavikalle esteelle saakka johon sitten romahti koko homma ;)
Agirata iisalmi 14.2 (näkyy kepeillä tehdystä hylystä eteenpäin)

Toisella agiradalla olikin sitten käsissä huomattavasti vauhdikkaampi kaveri. Woody huuteli jo lähtövuoroa odotellessa kurkku suorana, että pitäisi jo päästä radalle. No sinnehän päästiin ja valkoisen paholaisen kanssa kiideltiin jälleen melkoisen mukavasti. Useampi kohta tuli jälleen johon en ehtinytkään ohjaamaan niin kuin olin suunnitellut, mutta onneksi osasin lennosta vaihtaa ohjauksia. Mielettömän hyvä fiilis jäi radalta, vaikka harmittavasti se hylyksi laitettiinkin, kun kepeiltä tulimme yhtä väliä liian aikaisin pois ja en sitä korjannut.  Ehkä parhaimman fiiliksen ratoja kuitenkin tältä vuodelta ;) Kuvaajan muistikortti täläkin radalla temppuili ja talteen jäi vain radan loppuosuus kepeillä tehdyn kämmin jälkeen ;) Mut onpahan jotakin :)

 Hypäri iisalmi 14.2 yliaikanolla

Kolmantena ratana juostiin hypäri, joka sitten ihan kohtuu hyvin handlattiinkin. Puhtaasti maaliin, mutta harmittavasti hivenen yliajalla. Videota katsoessani en kyllä itseasiassa ihan hirveästi löydä paikkoja, joissa olisimme voineen nopeampaa päästellä. Kepeiltä ehkä olisi voinut ne tarvittavat ajan rippeet napata. Tyytyväinen olen silti :)

Summasummarum perinteisesti: pienestä oli nollat jälleen kiinni ja kokonaisuutena olen kyllä meidän menoon kovin tyytyväinen :) Keinu oli jo huomattavasti paremmalla mallilla ja kun sitä vielä vähän treenaillaan niin eiköhän keinumörkö ole historiaa meille kahdelle :) Hauskaa oli kummallakin, niin koiralla kuin ohjaajallakin ja sehän se on pääasia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti