keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Pentusuunnitelmia, awww :)

Woody on joulukuussa saanut tavata peräti kaksi ihastuttavaa valkkarineitoa <3 Molempien kanssa sujuivat ensi treffit sen verran hyvin, että paremmat treffit on sovittu ja näin ollen vuodelle 2018 odotamme Woodista kahta eri pentuetta tähän maailmaan. Peukut ja varpaat siis pystyyn, että nämä onnistuisivat :) 

Dina <3 Woody treffeillä joulukuussa (C) Mirva Laine
Ensin Woody tapasi ihastuttavan valkkarineito Dinan (Blancheneige) joulukuun alussa. Dina on vajaa 3 vuotias kaunotar, joka sai Woodin villittyä melkoisiin leikkeihin treffien aikana. Woodista ja Dinasta odotetaan pentuja Mihela's kenneliin keväälle 2018.  Lisää yhdistelmästä voit lukea Woodin pennut sivulta  sekä kennel Mihelasin omilta sivuilta :) 

Woody ja Dina leikin pyörteissä <3 (C) Mirva Laine
Woody <3 Vieno 


 Joulukuun puolivälin tienoilla Woody tapasi sitten toisenkin morsian tarjokkaan. Aivan upean valkkarityttö Vienon <3 Woody ja Vieno viettivät mukavat treffit Pauanteen upeissa maastoissa toisiinsa tutustellen. Eikä menoa haitannut Vienon matkassa tulleet pentusetkaan ;) Sovittiin kuitenkin, että hieman intiimimmät treffit ovat luvassa sitten kesemmällä näille kahdelle. Tästä suunnitellusta yhdistelmästä voit lukea lisää Woodin pennut sivulta sekä kasvattajan: kennel Tarita´s sivulta :) 

Woody <3 Vieno + seuraneiti ;) 
 Näiden sovittujen astutusten myötä ovat Woodin hyppelyt nyt sitten hetkeksi sovittuina :) Mikäli nämä onnistuvat niin odotellaan rauhassa mitä saadaan maailmaan ja katsellaan sitten vieläkö Woodilla olisi rodulleen annettavaa :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti