tiistai 30. syyskuuta 2014

Synttäreitä, aksakisoja ja geokätköilyä ;)

Giara 10v
 
Ensimmäisenä täytyy muistaa kirjoittaa meidän synttärisankarista ennenkuin unohdan! Pari päivää sitten nimittäin meidän super-Giara täytti 10v! Siitä ei kyllä ihan heti uskoisi missä iässä se jo liikkuu ;) Jatkuvasti saadaan kommenttia että onko tämä se minun nuorin koira ;) Ja eipä taida olla aikaa vuottakaan kun Giaraa luultiin pennuksi ;) Uskottava se silti on, että meidänkin pikku G vanhenee. Toivottavasti se saa elää vielä monta tervettä ja elämän täyteistä vuotta minun kanssani maailman polkuja tallaten. :)

Wanda ja Woody retkeilemässä
 Giaran synttärijuhlien lomassa ehdittiin Woodin kanssa pyörähtää pitkästä aikaa agilitykisoissa - meidän molempien elämän toisissa ;) Maaliskuussahan Woodin kanssa aloitettiin meidän agilityura osallistumassa hyppyradalla, josta heti se ensimmäinen LUVA saatiin ja 1-luokan hyppyradat jäivät sitten meidän osalta tuohon yhteen ja ainoaa kisaan ;) Pitkä kisatauko on johtunut ihan tästä samaisesta syystä, että hyppyradoille ei ole enää päästy nimittäin Woodilla on edelleen ollut todella paljon vaikeuksia vieraitten keinujen ja sitä kautta myös vieraitten puomien kanssa. Jotenkin olin jo ajatellut, että se olisi saanut niihin varmuutta ja ilmoitin sen Pyhäjärven agilitykisoihin syyskuun loppuun. Siellä kuitenkin tuli huomattua, että kaukana oli varmuus sillä ensimmäinen rata päättyi puomiin ja toinen rata keinuun :/ Toisella radalla päätin sitten pelastaa mitä pelastettavissa oli ja annoin Woodin tulla keinun ohi ja me vedettiin yhdessä koko muu rata hauskaa pitäen vauhdikkaasti ja puomin onnistumista iloiten niin että kuuluttajakin taisi meille aplodien antoa kannustaa ;) Voittajina tultiin toinen rata maaliin ja hirveitten tsempaloiden kanssa mentiin autoon vaikka hylkyhän se toki oli ku keinu jätettiin suorittamatta ;) Muutoin rata olisi ollut hieno nolla ;) Ajattelin, että ainakin näin saan Woodille ajatuksen, että agikisat ovat ihan parhautta ja sitä ei jää keinu kummittelemaan. Kaksi hylkyä siis kuitenkin koiranettiin meiltä kirjautui.
 
Sunnuntaina olikin sitten vuorossa agilitykoulutus Kokkolassa kilta-areenalla. Suureksi yllätyksekseni siellä Woody menikin heidän molemmat keinunsa! Mystistä miksi jotkut keinut sitä niin hirvittävät ja toisista taas se tulee helposti vaikka toki sitä nekin näyttävät vähän jännittävän? Hyviä neuvoja saatiin kuitenkin jo agikisoissa Sailalta, kiitos niistä! Taistelutahdon kautta lähdettiin keinua vielä varmentamaan ja samalla linjalla oli myös agilitykoulutuksen vetäjä, jonka kanssa tehtiin paria eri harjoitusta Woodille keinun kanssa. Ehkäpä uskallankin sen ilmoittaa lokakuun Kokkolan kisoihin ;) Nyt vain reipasta treeniä ja keinusta maailman parhaan asian tekemistä :)
 
Wanda ja Woody lintutornista poistumassa ;)

Agilityreissujen ohessa Wandakin pääsi pitkästä aikaa reissuille mukaan ja kyllä näki koiran naamasta miten tyytyväinen se oli ;) Kotimatkoilla käytiinkin sitten aina geokätköilemässä, niin sai Wandakin lenkkeillä uusissa maisemissa kotipeltojen sijasta ;)
 

Wanda lintutornissa
 
Niin joo, ja upeita uutisia saatiin Woodin tulevalta morsiolta Leilalta ja hänen omistajaltaan Mariannelta. Tämä parivaljakko oli nimittäin käynyt suorittamassa BH-kokeen hyväksytysti! Isosti onnea Marianne ja Leila! :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti