torstai 20. elokuuta 2015

Menolippu kolmosluokkaan! ;)


Niin siinä vaan kävi, että me napattiin menolippu kolmosluokkaan Oulun kisoista  8.8.2015! :) Neljälle radalle oltiin kahdelle päivälle Ouluun ilmoittauduttu ja eka radalla meidän meno sitten riitti ja SERTi matkaan ja samantien samana päivänä päästiin sitten korkkaamaan kolmostenkin radat ;)


Eka kolmosten rata tehtiin puhtaana, mutta pari sekkaa yliajalla. En voi kyllä Woodia tuosta yliajasta moittia, sillä itse tein yhden todella, todella typerän ohjauksen menettäen arvokkaita sekunteja ja lisäksi keinu meillä oli taas hieman enempi ryömimismallia kuin sitä mitä sen pitäisi olla ;) Puhdas rata kuitenkin ekalta kolmosten radalta, joten en voisi olla enempää tyytyväinen :) Sunnuntaina palattiinkin sitten uudestaan Ouluun vielä kahdelle radalle. Niistä ensimmäinenkin oli hyvin lähessä puhdasta rataa, mutta minä pöllö ohjasin Woodin hyppäämään yhden hypyn molempiin suuntiin :P Toiselta sunnuntain radalta sitten saatiinkin ihan uskomattomasti ensimmäinen kolmosten puhdas nollarata! Huippu viikonloppu siis takana! :) 

Seuraavaksi Woody starttaakin sitten KPK:n piirimestaruuksissa Ylivieskassa ja vieläkään en meinaa uskoa, että oikeasti me startataan kolmosissa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti