tiistai 19. tammikuuta 2016

Pentujen kokoontumisajot :)

Hulinaa ja huisketta! Ron, Woody, Usva, Martta ja Muru <3
Tammikuun 10. päivä koitti kauan odotettu hetki, kun vietettiin ensimmäisiä Viekkaan Valkeen pentutreffejä. Meidätkin oli Woodin kanssa kutsuttu menoon mukaan ja tottahan me lähdettiin katsomaan, että mimmoisia penneleitä näistä kakaroista on kasvanut :) Pakkanen sen verran koetteli, että lähinnä keskityttiin siihen, että pennut saivat leikkiä ja omistajat vaihtaa kuulumisia ;) Pennuista paikalla olivat uroksista Muru ja Ron sekä nartuista Martta  ja Usva. Otto-poika ei valitettavasti tällä kertaa päässyt menoon mukaan, mutta eiköhän kevään/kesän aikana päästä Ottoonkin tutustumaan paremmin :)

Usva tai Martta ja Muru
 Positiivinen kuva jäi kaikista lapsosista. Kaikki olivat sosiaalisia ja ystävällisiä :) Osa oli leikeissään ehkä rajumpia kuin toiset, mutta kyllä näissä kaikissa näkyi sitä samaa kaliiberia :) Woody jaksoi tenavien leikeissä hyvin mukana, vaikka taisikin hieman enemmän keskittyä Leilan liehittelyyn ;) Kaikilla penneleillä oli täysi hampaisto ja uroksilla löytyivät pallit :) Kaikki olivat pysyneet terveinä nenäpunkki tartuntaa lukuunottamatta ja omistajat tuntuivat olevan kovin tyytyväisiä penneleihinsä <3 Hieman myös tehtiin säkämittauksia joissa uroksille saatiin korkeutta n. 70cm ja n. 72 cm, nartuille sitten n. 64cm ja n. 65 cm. Isänsä mataluudesta huolimatta ei nämä lapset ihan sieltä pienimmästä päästä näytä olevan ;)

Usva lumimyyrä ja isäukko Woody :)
 Itselleni pentutreffeillä tuli taas järkytyksenä tuo Woodin väri :D Kotona kun olen valkoisteni kanssa, niin ne ovat minusta oikeasti molemmat ihan valkoisia, mutta jo Leilan kanssa eka kertaa treffatessamme jouduin toteamaan, että kyllä se Woody vaan itse asiassa on aika keltainen ;) Ja nyt sama totuus tipahti silmilleni, kun 4 valkoista pentusta äitinsä kanssa kirmaili menemään ja sitten joukossa oli tämä keltainen pitkäkarvainen Woody-poika ;) Onneksi ei väri miestä - eikä koiraakaan pahenna-, ja positiivista, että ainakin vielä näyttää, että valkoisen värinsä ovat pennelit perineet äidiltään ;) Ja lohduttaudun myös sillä, että kun Woody on yksin kuvissa niin ihan valkoiselta se näyttää :D :D :D :D

Vasemmalta Martta, Muru, Ron ja Usva <3
Pentusten painia seuratessamme jäi kuvaaminen vähän unholaan ja vasta hämärän alettua laskeutua tajuttiin, että kyllähän sitä jonkinlainen kimppakuva täytyy penneleistä ottaa. Mukava oli nähdä, että kaikki omistajat ovat peruskoulutukset pentujen kanssa tehneet hyvin, sillä ei kaikilta 10 kuukautisilta pennuilta onnistuisi istua käskystä porukassa rykelmään ja vielä pysyäkin siinä kun ohjaajat poistuvat etäämmälle kuvan ottoa varten :) Hienoja lapsosia ovat nämä kaikki kyllä! :) 

Suuret kiitokset kasvattaja Mariannelle, että saatiin Woodin kanssa olla mukana! :) Kiitos myös kaikkien rakkaiden lapsosten omistajille, että tulitte paikalle. Sydäntä lämmitti nähdä, että jokainen penneli on löytänyt sen rakkauden täyteiden kodin, jossa niitä ymmärretään <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti