keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Kohti rallytokon pm-kisoja

Sunnuntaina pitäisi olla starttailemassa Woodin kanssa Sievin kennelkerhon joukkueessa rallytokon piirinmestaruuskisoissa. Treenaamaan ei kauheana ole ehditty, mutta hyvänä lämmittelynä toimivat Sievin kisat viime sunnuntaina, joissa Woody toimi 0-koirana voittajassa ja mestarissa.


Hieman harmitti, että ei oltu oikeasti kisaamassa, sillä voittajan rata oli meille kuin tehty. Ja tuomarin sanojen mukaan, jos kyseessä olisi ollut oikea kisa, olisi suoritus ollut täysi 100 pistettä, wau! Tällä fiiliksellähän oli mukava lähteä sunnuntain pm kisoihin ;)

Tiputus maanpinalle tuli taas korkealta ja kovaa :D No ei vaiskaan, pieni isku omiin osaamisiin/opettamisiin kun tiistaina suuntasin treenailemaan vielä kerran kylttitelineiden kanssa. Ajatus oli, että pääsen palkkailemaan telineilläkin ja Woody ei opi, että ainakun tulee kylttitelineet, tehdään pitkään ilman palkkaa. Nappasin treeniin jonkin Hannele Pirttimaan vanhan radan ja kas, sieltä löytyikin sellainen kyltti jota en ollut edes tajunnut voittajaluokan sisältävän. "Askel vasemmalle, koira oikealla". Ei oo treenattu ei ja oikealla puolella seuraaminen ei todellakaan ole vielä niin nättiä ku vasemmalla, joten oikeasti aika haastava kyltti. Pitää nyt nämä pari viimeistä päivää yrittää saada tuo askelsiirtymä kuntoon, koska minun tuurilla se odottaa meitä sunnuntain radalla ;) Ja varmaan fiksua on tarkistaa onko siellä voittajassa vielä jotain muuta kylttiä mitä me ei olla treenattu ikuna ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti